Följ Andrea & Ulf genom USA

Här kommer Ni att få följa vår resa i USA, som ska ta oss från Chicago till San Francisco, längs Route 66 och Highway 1. Samt våra förberedelser inför denna resa. Välkomna!

Golf på resan?

Kategori: Ulf

Eftersom jag spelar lite golf så kom givetvis tanken upp om att få spela någon spännande bana under trippen i USA. Sagt och gjort - blev till att skicka en fråga till Svensk Golf och i dagarna kom det ett spännande svar på deras hemsida.
 
Ni kan läsa det här.
 
 
Där finns nu uppradat ett antal banor och i Albuquerque har vi ett stopp på tre dagar då vi bl a skall besöka Santa Fe så där kanske det finns chans att spela på Paa-Ko Ridge GC.
 
Har varit ute på deras hemsida och den ser rätt spännande ut. Skickade nyss en mail och kollade starttider och om det går att hyra golfutrustning.
 
Vi får väl se vad de svarar.
 
/ Ulf

Tips

Kategori: Allmänt

Igår länkade båda jag denna länk via Facebook och pappa via sin andra blogg, detta ledde till att vi hade väldigt många besökare på sidan igår. Kul att ni tittar in och med tanke på att denna resa än så länge är i förstadiet tror jag ni kommer få ännu mer spännande läsning ju närmare vi kommer till avresa och under tiden vi är borta.
 
Det som gör det extra kul att skriva här är om det kommer lite kommentarer också ;-)
 
Vi har även fått in lite tips på saker vi bör se och göra där borta bl.a. ett tips på boende av pappas kompis Owe, detta gör nästan att vi måste boka om vårt planerande boende längs Highway 1 eller vad säger ni?
Kolla in det här!
 
Har Ni andra tips så hör av Er!
 
/ Andrea

Tre månader kvar

Kategori: Förberedelser

God fortsättning till Er alla på det nya året!
Hoppas ni alla firade in det nya året på bästa sätt och att ni idag inte har allt för ont i huvudet.
 
 
Om exakt tre månader sitter vi på väg över Atlanten i detta nu för att påbörja ett häftigt äventyr. Vi ser båda fram emot detta mycket, och tre månader kommer gå fort så snart sitter vi där på planet.
 
Vi har idag flygbiljetter, boende och bil klart. Men mycket kvar att förberedda oss på så som vad vi ska se längs vägen. Med tanke på den begränsade tiden på varje ställe samt att vi varje dag ska göra ett x antal mil i bil så gäller det att ha en plan, något som vi i Tengbrands familjen är ganska bra på att ha.
 
För er som är nyfikna är tanken att vi ska ta oss fram i en Chavrolet Impala. (Om nu inte pappa uppgraderar oss när vi väl kommer fram / Andrea )
 
 
/ Andrea & Ulf

Owe såg det först!

Kategori: Ulf

Hade idag ett inlägg på min UTE blogg som nu levt i knappt sex år om att det fanns något nytt på den.
 
Detta då jag igår hade lite rensning av länkar och även lade till länken till denna blogg.
 
Priset var ett trepack golfbollar och Owe från Åker var snabbast och drygt 10 timmar in på det nya året så kom det rätta svaret. Det var dessutom endast två timmar efter publiceringen.
 
Bra jobbat Owe och grattis och vi resenärer önskar dig ett BRA år!
 
/ Ulf